Scari de aluminiu vs Scari catre rai

Scari de aluminiu vs Scari catre rai

Scari de aluminiu vs Scari catre rai

scara spre rai

scara turisti

Stairway to Heaven – Scarile Haiku din O’ahu Hawaii – sunt in topul preferintelor pasionatilor de drumetii datorita spectaculozitatii. Aflate in muntii Ko’olau, in mijlocul unei vegetatii luxuriante, faimoasele scari sunt in numar de 3.922 de trepte si conduc catre varful Puu Keahiakahoe.

In timpul celui de al II-lea razboi mondial, scarile erau folosite pentru ca soldatii americani sa aiba acces la o antena radio. Construite initial din lemn, scarile au fost refacute din otel si au trecut in patrimoniul Pazei de Coasta, imediat ce razboiul s-a terminat si baza militara a fost inchisa.

Nici astazi scarile nu sut destinate turistilor, acestia riscand amenzi de pana la 600 dolari sau 6 luni de inchisoare pentru vizitarea lor. O organizatie din Hawaii militeaza pentru amenajarea lor cu scari din aluminiu pe structura usoara si redarea acestui obiectiv publicului larg, deoarece zona are un potential turistic deosebit.

Asa NU

scara asa nu

Sa nu utilizati astel o scara de aluminiu. Sa va asigurati atunci cand lucrati la inaltime. Sa aveti incredere in sisteme de protectie nu in prieteni binevoitori. Nu folositi principiul: „Lasa ca merge si asa” – s-ar putea sa nu tina si a doua oara. Nu improviza o schela, mai bine cumpara una. O scara de aluminiu sau o schela e mult mai ieftina ca sanatatea ta – dureros dar adevarat!

Bun exempluAsa NUNici asa???Curaj sau nebunie? Scara sau schela? Si una si alta ...