De peste 20 de ani suntem activi pe piața securităţii muncii din România oferind o largă paletă de produse și servicii, care au drept scop asigurarea protecţiei, siguranţei și securităţii în muncă. În toți aceşti ani am acumulat o bogată experiență, căutând mereu să aducem noi produse, care să satisfacă cerinţele pieţei, dar cel mai important să asigure protecţia necesară persoanelor, care desfăşoară activități, care le pun în pericol însăși viața.

 

Domeniile în care activăm sunt multe, începând cu electrosecuritatea muncii, continuând cu echipamente pentru lucrul la înălţime, indicatoare de defect ale reţelelor electrice, testere si detectoare pentru instalaţiile electrice, indicatoare de securitate pentru semnalizarea pericolelor, covoare electroizolante, dar si echipamente pentru tratarea apei, echiparea turnurilor de răcire sau sigilii antiefracție.

 

Vasta experiență în domeniul echipamentelor de protecţie ne permite să aducem pe piață o gamă mai largă de echipamente privind lucrul la înălţime și anume o gamă completă de scări profesionale de aluminiu, o gamă completă de scări din aluminiu pentru uz casnic, scări universale din aluminiu, scări duble din aluminiu, scări articulate din aluminiu, scări din fibră de sticlă, scări fixe din aluminiu, scări culisabile, scări telescopice, accesorii pentru scări profesionale, schele din oțel, schele din aluminiu, platforme.

 

Societatea noastră pune accentul pe două obiective: CALITATEA produselor comercializate si SERVICE-ul profesional. Printre clienţii noştri vechi și stabili se numără companii mari cu inalte standarde privind securitatea muncii si caltiatea acestor echipamente, cum ar fi ELECTRICA DISTRIBUTIE, ENEL, TRANSELECTRICA, ROMGAZ, TRANSGAZ si multe altele.