SC SIROD SRL

SC SIROD SRL

SC SIROD SRL – distribuitor de echipamente pentru lucrul la inaltime

De peste 20 de ani suntem activi pe piata securitatii muncii din Romania oferind o larga paleta de produse si servicii, care au drept scop asigurarea protectiei, sigurantei si securitatii in munca. In toti acesti ani am acumulat o bogata experienta, cautand mereu sa aducem noi produse, care sa satisfaca cerintele pietei, dar cel mai important sa asigure protectia necesara persoanelor, care desfasoara activitati, care le pun in pericol insasi viata.

Domeniile in care activam sunt multe, incepand cu electrosecuritatea muncii, continuand cu echipamente pentru lucrul la inaltime, indicatoare de defect ale retelelor electrice, testere si detectoare pentru instalatiile electrice, indicatoare de securitate pentru semnalizarea pericolelor, covoare electroizolante, dar si echipamente pentru tratarea apei, echiparea turnurilor de racire sau sigilii antiefractie. Vasta experienta in domeniul echipamentelor de protectie ne permite sa aducem pe piata o gama mai larga de echipamente privind lucrul la inaltime si anume o gama completa de scari profesionale de aluminiu, o gama completa de scari din aluminiu pentru uz casnic, scari universale din aluminiu, scari duble din aluminiu, scari articulate din aluminiu, scari din fibra de sticla, scari fixe din aluminiu, scari culisabile, scari telescopice, accesorii pentru scari profesionale, schele din otel, schele din aluminiu, platforme.

Societatea noastra pune accentul pe doua obiective: CALITATEA produselor comercializate si SERVICE-ul profesional. Printre clientii nostri vechi si stabili se numara companii mari cu inalte standarde privind securitatea muncii si caltiatea acestor echipamente, cum ar fi ELECTRICA DISTRIBUTIE, ENEL, TRANSELECTRICA, ROMGAZ, TRANSGAZ si multe altele.